What & who

just4What on positiivisella ja vapaalla mielialalla latautunut kaveriporukka, joka on toiminut yhdessä 1990-luvun alusta. Enimmäkseen vaikutamme maamme pääkaupungissa, vaikka muitakin mantereita on valloitettu. Tarkoituksena on herättää uusia ajatuksia, rikkoa rajoja ja pitää hauskaa. j4W:tä voisi verrata 60-70-luvun peace&love&happiness-liikkeisiin, paitsi että se olisi aikamoinen virhe. Emmehän edes eläneet tuolloin. J4W on siis tavallaan ajattelutapa. Elämästä pitää ottaa kaikki irti, sillä koskaan ei tiedä...

just4What - j4w.org

j4W oli myös kilpauintiryhmä. Seurana toimi HTU Stadi. Kilpaharjoittelussamme painotimme laatua, emme niinkään määrää.

just4What - j4w.org

j4W:tä ei tulla koskaan rekisteröimään, vaikka yhdistyksen tapaista toimintaa onkin havaittavissa. Miksi pitäisi? Voihan sitä muutenkin toimia aatteensa mukaan. Sitä paitsi rekisteröityminenhän on pelkkää byrokratiaa.

Tärkeä osa j4W:n aatetta on myös olla ottamatta itseään liian vakavasti. Maailmassa on jo tarpeeksi itseään erityisen tärkeinä pitäviä ihmisiä.

Perustamiskokous pidettiin 21.2.2003 klo 22-1.30 ja tietenkin Café Mascotissa. Paikalla kuusi perustajajäsentä. Epävirallinen pöytäkirja löytyy wip-sivuilta.

Sivujen keskeinen sisältö koostuu riippuvuutta aiheuttavasta wieraskirjasta, hupaisista kuvagallerioista, erikoisista tapahtumaselostuksista sekä omituisista palstoista ja sivustoista.

Toivomme, että sivustomme antaa hetken helpotuksen aina niin tavanomaiseen arkeen.

webmaster@j4w.org

just4What - j4w.org